Tuin Decoraties

Heb je ook zo’n kale muur of een oerdegelijke schutting in je tuin, en wil je eens van een ander uitzicht genieten dat kan, wij maken het mogelijk met een foto geprint op hoogwaardig vinyl.  Een tuinschilderij of tuinposter met jouw favoriete foto voor in de tuin behoort nu tot de mogelijkheden in iedere gewenste maat.

De foto’s worden afgedrukt op hoogwaardig vinyl met speciale UV inkten voor een lang behoud van kleuren en een goede weerbestendigheid. Het doek wordt desgewenst geleverd met ringen op de zijden van het doek, of een tunnel aan boven- en onderzijde voor het plaatsen van een lat. Welke manier je ook kiest het enige dat je hoeft te doen is een plaats bepalen en ophangen.

Naast losse vinyl doeken kun je ook kiezen voor een vinyl doek gespannen op een houten spieraam. Zo ontstaat er een geweldig buiten schilderij. Ook dit doek en de gebruikte inkten zijn speciaal voor buiten toepassingen.  Denk eens aan een mooi landschap, bloemen of misschien wel een eigen gemaakte foto van je vakantie bestemming. Als je een foto hebt kun je hem opsturen zodat we voor je kunnen bepalen wat de mogelijkheden zijn. E.e.a. natuurlijk in overleg, we kijken of de foto geschikt is voor het formaat dat je graag wilt.

Als alles duidelijk is sturen we een prijsopgave van de afdruk. Als je akkoord gaat met de prijsopgave sturen we een factuur. Als deze is voldaan gaan we over tot productie van de afdruk. Vanzelfsprekend krijg je een bericht van ons als de tuinposter is verzonden.

Voor het snel bestellen van je tuincanvas, buiten schilderij en reclame spandoek naar afdrukken voor buiten 

Ook voor alle direct klaar producten bent u aan het juiste adres in de winkel van Art to Art Print&Sign

Niet alleen veel particuliere klanten hebben ondertussen de weg naar ons weten te vinden, ook voor de professionele markt zijn we een zeer aantrekkelijke partij.

Ontstaan uit een hobby en uitgegroeid tot een
bloeiend bedrijf met echter noch steeds de zelfde passie die hoort bij een hobby.

Niet alleen de KLEINSTE afdruk op canvas het goedkoopst van Nederland en België! Ook bij ons geen extra verzendkosten verschuldigd!