Over Ons

Ontstaan uit een hobby en uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met echter nog steeds de zelfde passie die hoort bij een hobby.

Het afdrukken van Uw mooiste of dierbaarste foto’s op groot formaat geeft elke keer weer een enorme voldoening.

Ondertussen hebben de specialisten van Art to Art hun sporen ruimschoots verdient in de wereld van de grootformaat afdrukken. Het afdrukken op de diverse media zijn zaken waarmee zij zich dagelijks bezighouden. De kennis van de te gebruiken materialen en bijbehorende apparatuur staat op een hoog niveau.Kennis, ervaring en innovatie zijn kenmerken die volledig passen bij deze gespecialiseerde onderneming. Art to Art heeft op het moment twee vestigingen in de Benelux. De diensten die worden geleverd, zijn voor beide vestigingen identiek. Door de uitvalsbasis in deze twee landen kunnen we korte levertijden en scherpe prijzen blijven hanteren voor leveringen in de gehele Benelux

Al onze Canvas afdrukken worden afgedrukt op 100% natuurlijk canvas een hoogwaardig materiaal uitermate geschikt om kunstreproducties en foto’s van hoge kwaliteit te printen. Dit mid-grade canvas is voorzien van een helderwitte coating en een matte finish.

Alle afdrukken die worden gemaakt door Art to Art worden geprint op HP en ROLAND machines. Voor de Canvas afdrukken wordt meerendeels gebruik gemaakt van de HP Z2100/Z3200 pinters en voor de overige groot formaat indoor afdrukken gebruiken we HP 5500UV systemen, alle afdrukken worden met speciale UV inkten uitgevoerd. Voor buiten doeken, Tuin canvas en vinyl banners maken we gebruik van de Roland printers voorzien van Eco Solvent inkten.

De  Website’s canvasreus.nl, stickersenmeer.nl en arttoart.eu zijn eigendom van Art to Art print & sign en maken hier ook onderdeel van uit met elk een eigen doelgroep. kijk gerust ook eens op onze andere site’s voor de producten die we allemaal kunnen leveren op het gebied van foto bedrukkingen.

Art to Art Nederland

Ooster Lekdijk 24A

2931AN Krimpen a/d Lek

Tel. +31 (0) 180580680

Art to Art België

Conservenweg 5D

2940 Stabroek

België