Kom langs in de winkel en laat een officieel goedgekeurde pasfoto maken!

 

Heb je een officiële pasfoto nodig, bijvoorbeeld voor je paspoort, Identiteitskaart, rijbewijs of visum? Dit is mogelijk bij Art to Art, je kunt bij ons eenvoudig een pasfoto laten maken die voldoet aan de richtlijnen voor alle officiële documenten. Daarnaast zijn de pasfoto’s ook geschikt voor niet-officiële documenten zoals je OV-chipkaart of sportpas.

Ben je opzoek naar een professioneel, dan ben je bij Art to Art aan het juiste adres. Wij verzekeren u dat de foto voldoet aan alle eisen.


Heb je pasfoto’s nodig, dan kun je deze laten maken en zonder afspraak langskomen in de winkel.
Jouw pasfoto’s worden direct gemaakt en afgedrukt. De pasfoto’s zijn klaar terwijl u wacht.

We fotograferen niet allen u, maar ook uw baby en kinderen. Houd hierbij wel rekening dat deze fotoshoot gemiddeld iets langer duurt dan de reguliere shoot. Ook deze foto moet aan vele eisen voldoen. Wist u dat u uw kinderen niet meer kunt opnemen in het eigen paspoort? Wanneer u de landgrenzen oversteekt heeft een ieder binnen uw gezin een eigen paspoort of identiteitskaart nodig.

Om te zorgen dat u uw identiteitsbewijs eenvoudig kunt aanvragen bieden wij een u een speciale garantie, dit betekent dat de pasfoto voldoet aan de geëiste regels (grote, belichting, kwaliteit etc.) en hierdoor altijd geaccepteerd wordt door de instantie.Bent u niet tevreden, of heeft zich toch een probleem voorgedaan? Dan krijgt u bij ons kosteloos een nieuwe set pasfoto’s

pasfoto rijbewijs paspoort id kaart visum

Offiecieel document paspoort

pasfoto rijbewijs paspoort id kaart visum