Digitaal Fotobehang

Ben je opzoek naar de ULTIEME uitdaging in eigen gepersonaliseerde kunst? Wil je een verbluffend visueel effect realiseren in je huis of op kantoor? Als het gaat om DIGITAAL BEHANG ( FOTOBEHANG, WALLPAPER ) hebben wij nu de oplossing. Wij hebben in ons pakket een Digitaal behang opgenomen voor afdrukken in je huis, kantoor of andere openbare ruimtes (Behang op basis van Vliesbehang).

Er is nu geen enkele limiet meer aan de maat van de foto die we kunnen printen voor op de muur. Het behang voldoet aan de ASTM 793 standaard voor commercieel behang en is uitermate geschikt voor interieur design, kunst reproductie en restauraties. De mogelijkheden met foto behang zijn eindeloos en alleen je eigen creativiteit bepaalt de grens van het mogelijke. Of het nu gaat om huiseigenaren, architecten, interieur stylisten.  Elke gewenste foto kan worden gebruikt om te worden omgetoverd tot een subliem kamerbreed kunstwerk.

Tegenwoordig is er ‘smartpaper’, wallpaper ook wel vliesbehang genoemd. Met dit behang kun je zonder een behangtafel en geklieder met ingesmeerde behangbanen, binnen de kortste keren een complete wand beplakken. Hierbij is het de bedoeling dat je eerst de muur insmeert met het plaksel, waarna je het behang zo tegen de muur kan plakken. Dit is slechts één van de voordelen van behang met een vliesrug (vliesbehang). Een ander voordeel van dit vliesbehang is het achteraf verwijderen van het behang, dit kan simpel gebeuren zonder gebruik te maken van afstoomapparaten en/of water.

Denk eens aan een mooi landschap, bloemen of misschien wel een eigen gemaakte foto van je vakantie bestemming. Als je een foto hebt kun je hem uploaden naar onze server. Elke foto wordt afzonderlijk beoordeelt zodat je er zeker van kunt zijn dat de foto geschikt is voor het bestelde formaat. Hoe beter de foto (Megapixels) hoe groter we de afdruk voor je kunnen maken. Vuistregel is dat we per Megapixel ongeveer 1m2 kunnen printen.

Nu vaste lage prijzen voor standaard formaten fotobehangwand(en), of deze nu moet worden gemaakt van uw foto of een foto uit onze
fotobibliotheek, de prijzen zijn gelijk. Al een complete fotowand voor het bedrag van € 69,50 euro.

Voor afwijkende formaten blijft gelden prijs per m2 bedraagt € 39,95  nu € 29,95

Voor het snel bestellen van je tuincanvas, buiten schilderij en reclame spandoek naar afdrukken voor buiten 

Ook voor alle direct klaar producten bent u aan het juiste adres in de winkel van Art to Art Print&Sign

Niet alleen veel particuliere klanten hebben ondertussen de weg naar ons weten te vinden, ook voor de professionele markt zijn we een zeer aantrekkelijke partij.

Ontstaan uit een hobby en uitgegroeid tot een
bloeiend bedrijf met echter noch steeds de zelfde passie die hoort bij een hobby.

Niet alleen de KLEINSTE afdruk op canvas het goedkoopst van Nederland en België! Ook bij ons geen extra verzendkosten verschuldigd!