Kies het foto effect dat het beste bij je past.

Alle hieronder opgegeven effecten kunnen we GRATIS of tegen zeer scherpe prijzen voor je maken. Of het nu gaat om het simpel verwijderen van de rode ogen in een foto, of de zeer complexe bewerking zoals de pop-art stijl van Roy Lichtenstein, we doen het graag.

Voor alle bewerkingen geldt dat we pas over gaan tot het produceren van de afdrukken als je helemaal tevreden bent met het resultaat. Bij ons staat dan ook bovenaan de regel “NIET GOED…, DAN WORDT HET NIET GEMAAKT”. Bij het bestellen kun je al je wensen kwijt op het bestel formulier, blijven er dan toch nog vragen over dan mag je ons altijd bellen, mailen of een berichtje sturen via het contact formulier.

Zwart/Wit met kleuraccent

Denk bij een Zwart/Wit afdruk ook eens aan een afdruk met kleuraccenten. Je kunt zelf aangeven welk deel van de foto z’n kleur moet blijven behouden. Voor deze bewerking wordt €20,00 inrekening gebracht. Deze kosten komen bovenop de kosten voor de gekozen foto afdruk op canvas, dibond of plexiglas.

Kleur, Zwart/Wit of Sepia

Drie gratis kleur effecten, je kiest voor kleur, Zwart/Wit of sepia.

Een collage van je foto’s

Moeilijk om zelf de keuze te maken, met een “fotocollage” van de mooiste foto’s hoef je niet te kiezen. Je kiest alleen welke foto’s je wilt en wij maken de mooiste fotocollage’s voor je. Voor deze bewerking rekenen er slechts €30,00 (incl. max 10 foto’s in scannen bij gebrek aan digitale file’s). In de prijs van de collage zijn twee concept rondes opgenomen.

Pop-art – Andy Warhol – stijl

Een pop-art in de stijl van Andy Warhol, in een uitvoering met net dat beetje meer lef. Heb je een mooi portret van jezelf, partner of kind en je wil eens iets heel anders, kies voor Pop-art! Een 4-luik met één gezicht telt dus ook maar voor één keer €25,00. Het voorbeeld hier naast, twee gezichten dus twee bewerkingen, kosten €50,00.

Rode ogen verwijderen

Rode ogen, wij passen dit gratis voor je aan, en zorgen voor een optimaal resultaat.

Datum verwijderen

We kennen het allemaal, de datum vergeten uit te zetten. Wij halen hem voor je weg.

Voor het snel bestellen van je tuincanvas, buiten schilderij en reclame spandoek naar afdrukken voor buiten 

Ook voor alle direct klaar producten bent u aan het juiste adres in de winkel van Art to Art Print&Sign

Niet alleen veel particuliere klanten hebben ondertussen de weg naar ons weten te vinden, ook voor de professionele markt zijn we een zeer aantrekkelijke partij.

Ontstaan uit een hobby en uitgegroeid tot een
bloeiend bedrijf met echter noch steeds de zelfde passie die hoort bij een hobby.

Niet alleen de KLEINSTE afdruk op canvas het goedkoopst van Nederland en België! Ook bij ons geen extra verzendkosten verschuldigd!