Duurzaam Gouda

Momenteel horen we het steeds vaker het woord ‘duurzaam’. Zo ook bij de gemeente Gouda. Hun missie is om de duurzaamheid binnen de gemeente te vergroten. Maar waar begin je? Bij de inwoners! Gouda heeft een markt georganiseerd waarbij diverse ondernemingen hun producten en diensten mochten presenteren. Om dit extra kracht bij te zetten hebben wij als Art to Art verschillende media-uitingen verzorgt. Zo hebben we posters, foamborden en forex geleverd die de ideeën omtrent duurzaamheid verduidelijkten. Met als resultaat:

De kringloopwinkel heeft bijna leeg verkocht, de kledingruil heeft nieuwe deelnemers aangetrokken en de toffe vrouwen van de Barabaratuin, Futseltuin en de Brede School hebben kinderen laten zien hoe belangrijk de natuur en een groene omgeving is. Vele adviesgesprekken met energiecoaches zijn geboekt en energie-coöperaties hebben mede-inwoners gevonden. Kortom de bewoners vonden het interessant om te zien hoe je een groen dak aanlegt. Op naar een duurzaam Gouda!

Bent u zelf ook geïnteresseerd in een visuele ondersteuning voor o.a. een presentatie, beurs of om gewoon iets in u kamer op te hangen? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

https://maakgoudaduurzaam.nl