Art to Art in de media met kliko stickers!

KRIMPEN AAN DE LEK- De distributie van nieuwe afvalcontainers voor het verzamelen van oud papier en karton bracht Carola Noordegraaf op een idee waar al veel mensen warm voor lopen. “Na het legen van de kliko’s door Cyclus staan ze op een kluitje langs de straat en valt het voor de bewoners niet altijd mee om de eigen bak er uit te pikken. Ze zijn immers allemaal hetzelfde qua vorm en kleur.”

Carola ontwierp een opvallende sticker die op de bak kan worden geplakt. Een strak huisje met daarin het huisnummer van de woning waar de afvalcontainer thuishoort. De bewoner kan op die manier gemakkelijk zijn of haar eigen kliko terugvinden.

Datzelfde geldt natuurlijk ook voor de gft-containers en de restafvalbakken die ook allemaal hetzelfde zijn en op dezelfde dag langs de weg moeten worden gezet. Met drie stickers waarin je eigen huisnummer is verwerkt is de kans op een vergissing minimaal.

ARTtoART
Carola is eigenaresse van ARTtoART print en sign, ze heeft haar winkel en studio aan de Oosterlekdijk 24 in Krimpen aan de Lek en is gespecialiseerd in het op een bijzondere manier afdrukken van foto’s. Of het nu gaat om een gewone foto afdruk of een foto op canvas, aluminium, plexiglas, hout, buitenschilderij, fotobehang, deurposter of een groot formaat poster. Tevens verkoopt ARTtoART in de gezellige winkel leuke foto cadeau artikelen zoals: mokken, theeglazen, sleutelhangers, snijplanken, klokken, rompertjes, slabbetjes, enz. met een persoonlijke tekst of afbeelding erop.

Bijna alles is mogelijk. Met de printers, snijmachines en andere apparatuur waarover ze beschikt kan Carola vrijwel altijd maken wat de klanten mooi vinden. Niet alleen particulieren maar ook bedrijven vinden hun weg naar ARTtoART. Of het nu gaat om een doosje visitekaartjes, een opvallend logo of een XXL-fotowand. Botenbezitter kunnen terecht voor waterbestendige bootbelettering zoals bootnamen en verplichte registratienummers.

Plakinstuctie
De huisnummerstickers voor de afvalcontainers zijn nieuw in het assortiment en inmiddels al een succes. Veel buurtbewoners hebben er één of drie besteld en ook vanuit andere kernen in de gemeente is er belangstelling. Een sticker kost 4,95 euro en daar krijg je een duidelijke plakinstructie bij. Moeilijk is het niet, maar om de levensduur te optimaliseren is het wel zaak dat er zorgvuldig wordt geplakt.

Bestellen van je sticker(s) kan in de winkel, telefonisch of via de website. Kijk voor meer informatie op www.arttoart.nl. Artikel en foto gemaakt door Sem van der Laan.

Container / kliko sticker met je eigen huisnummer. Bestel vandaag nog! https://www.arttoart.nl/product/container-kliko-sticker/

https://www.rtvkrimpenerwaard.nl/site/afvalcontainer-met-nummerherkenning/