Het meest persoonlijke kado.....

Gift-Card-3hor
Een cadeaucheque is het perfecte cadeau voor een Bruiloft, geboorte, verloving, verjaardag, een nieuw huis, jubilarisof gewoon zomaar omdat er iets te vieren is. Elke cadeaucheque wordt door ons op een zeer luxe manier ingepakt zodat alleen de buitenkant al een cadeau op zich is. U kunt bij Uw bestelling opgeven welke cadeau verpakking u wenst, blauw, zilver of natuurlijk goud.

Gift-Card-drieHet bestellen van de cadeaucheque is net zo makkelijk als het bestellen van de overige producten op de site. Klik op de cadeaucheque hieronder of ga via bestellen naar cadeaucheque. Kies het bedrag dat u wenst en bevestig de bestelling. In het opmerkingen veld tijdens de bestel procedure kunt u nog aangeven welke cadeau verpakking u wenst. Als u geen keuze opgeeft mag u er op rekenen dat de verpakking al een cadeau op zich is!

U kunt al een cadeaucheque bestellen van af €7,00  en ze lopen door tot een totaal bedrag van €100,00 . Voor die mensen die dit nog niet genoeg vinden of andere wensen hebben, bestaat de mogelijkheid om via het contact formulier deze wensen kenbaar te maken. Wij zullen dan een cadeau op maat voorstellen, speciaal toegeschreven op uw behoeften. Voor meer info klik hier....

Kado cheque.jpg