• Foto afdruk op canvas
  Foto afdruk op canvas Voor elke ruimte de juiste afdruk.

   

   

   


 • Foto afdruk op Canvas
  Foto afdruk op Canvas Voor elke ruimte de juiste afdruk.

   

   

   


 • Foto afdruk op Canvas
  Foto afdruk op Canvas Voor elke ruimte de juiste afdruk.

   

   

   


Foto afdruk op canvas

Een afdruk van je mooiste foto op het allerbeste CANVAS, gewoon omdat je foto het verdient!

Uw favoriete foto op canvas als een tijdloze herinnering op linnen. Art to Art is de specialist in het printen op canvas. Waar 'more is less' nogal eens voor subtiele decoraties geldt, geldt dit vaak niet voor canvas. Vaak is een grote canvasprint van een prachtige foto mooier dan een bescheiden versie. Waarbij de kwaliteit van het materiaal even belangrijk is als de kwaliteit van het printproces. Dus de beste inkten op het beste canvas doek, met de beste printers, waarna het geheel na printen opgespannen wordt op naspanbare spielatten van de hoogste kwaliteit, waardoor absoluut de beste kwaliteit gewaarborgd is. Kiest u voor zekerheid, dan kiest u voor canvasprints van Art to Art.

Canvas is een luxe fotoproduct op 100% natuurlijk en eerlijk materiaal. Maar denk bij het bepalen van de juiste foto ook alvast na over de diverse fotoprintopties. Bepaal of u uw foto het liefst in kleur of zwartwit wilt, of misschien wel in het tijdloze sepia. Maar een zwartwit foto met een sprekend kleurdetail kan ook, de keuze is aan u. En indien u het nog niet zeker weet kunt u zich laten inspireren door onze voorbeelden op de website. De kleuraccenten, de popart voorbeelden in de geest van Andy Warhol of Roy Lichtenstein, of de verschillende fotocollages.

foto op canvas afdruk in kleur zwart/wit of sepia al vanaf € 7,00

foto op canvas afdruk in kleur zwart/wit of sepia al vanaf € 7,00

foto op canvas afdruk in kleur zwart/wit of sepia al vanaf € 7,00

Gratis bewerking Kleur naar Zwart/wit

Je kunt iedere kleuren foto laten omzetten naar Zwart/Wit voor een perfecte zwart/wit afdruk op canvas. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

foto op canvas afdruk in kleur zwart/wit of sepia al vanaf € 7,00 foto op canvas afdruk in kleur zwart/wit of sepia al vanaf € 7,00 foto op canvas afdruk in kleur zwart/wit of sepia al vanaf € 7,00

Gratis bewerking Kleur naar Sepia

Je kunt iedere kleuren foto laten omzetten naar Sepia voor een perfecte sepia afdruk op canvas.  

 Al een canvas afdruk voor slechts € 7,00 

Foto afdrukken op Canvas

Canvas afdruk 20x20cm
Verkoopprijs 7,00 €

Overige formaten
Verkoopprijs 0,00 €

canvas afdruk 40x60cm
Verkoopprijs 25,00 €
Korting 5,74 €

canvas afdruk 50x50cm
Verkoopprijs 29,95 €
Korting 4,18 €

Afdrukken voor de Pro

Ook voor de professionele fotograaf of grafisch ontwerper zijn de professionals van art to art de juiste partijNiet alleen veel particuliere klanten hebben ondertussen de weg naar ons weten te vinden, ook voor de professionele markt zijn we een zeer aantrekkelijke partij.

Lees meer...

About Us

Art to Art ontstaan uit een hobby en uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met echter noch steeds de zelfde passie die hoort bij een hobby.Ontstaan uit een hobby en uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met echter noch steeds de zelfde passie die hoort bij een hobby.

Lees meer...

Waarom wij !

Waarom zaken doen met art to art, omdat we de juiste producten leveren tegen de beste prijzen met een zeer goed kwaliteit

Niet alleen de KLEINSTE afdruk op canvas het goedkoopst van Nederland en België! Ook bij ons geen extra verzenkosten verschuldigd!

Lees meer...