Plexiglas 4mm Wit

V.a. €43,75 Een fotoprint op Plexiglas is in kunstkringen en art galeries al een veel gebruikt presentatie medium. uitvoering in 4mm dik plexiglas met witte achtergrond.
Unieke code: 2003-001
Prijs:
Verkoopprijs 0,00 €
Afdruk maat
Effect :
Datum verw. :
Bevestiging :
Upload eerst hier onder je foto(s) bij "ADD FILES...." en bevestig dan pas je bestelling. Photo Upload

3-5d

Beschrijving / Foto upload

Add files...
 
Preview File Name Size Action

Een fotoprint op Plexiglas is in kunstkringen en art galeries al een veel gebruikt presentatie medium. Dit omdat het een zeer luxe uitstraling heeft en omdat het een extra intense kleurbeleving geeft. Maar niet alleen de kleuren worden veel mooier, ook de zwart/wit afbeeldingen of de duotonen zoals sepia. Bovendien geeft het prachtig glanzend oppervlak een extra levendigheid aan de ruimte. Kortom met plexiglas maakt u van uw eigen foto's echte kunst, met de grote K. 

Foto op plexiglas:

Het materiaal is helderder dan bijvoorbeeld float of kristalglas. Het geeft een prachtig diepte en glanseffect. Wel moet er rekening gehouden worden met het feit dat het materiaal krasgevoelig is en alleen gereinigd mag worden met een speciale plexireiniger.

Doordat er niet met een witte inkt geprint wordt wordt al het wit in de afbeelding transparant. Doordat de inkten transparant zijn, ontstaat er een soort glas in lood effect. Dit effect komt het beste tot zijn recht op lichte achtergronden (wit). Als je dit niet wenst, wordt de achterzijde van een witte ondergrond voorzien. Het voordeel van deze ondergrond is dat het vrijwel lichtdicht is, mogelijk bied voor een blind ophangsysteem en veel helderder wit is dan wanneer er wordt geprint met witte inkt. 

fineart_print_foto op plexiglas_plexiglas_diasec.jpgSpecificatie afdruk:

- Full coler afdruk op helder acrylglas 4mm

Specificatie materiaal:

- Dikte van het materiaal 4mm

- Helder plexiglas 

afstandhouders-chroom.gifVoor de afdrukken op plexiglas hebben we een speciaal ophansysteem. Vier voorgeboorde gaten met de bijbehorende wand bevestigingen of een blind ophangsysteem (alleen mogelijk bij een afdruk op plexiglas met witte achtergrond)!

Je hebt geen digitale foto's ! Geen probleem stuur de gewenste foto en wij scannen de file's voor je.

 

Beoordelingen

woensdag 05 februari 2014
Zo mooi geworden, we zijn er blij mee. Petra
donderdag 30 mei 2013
Inmiddels hangen de dochters te pronken in mijn huis.
Ik ben heel blij met het resultaat!
Groet van Ria
woensdag 01 mei 2013
Mooie afdruk, super! Miranda
Meer beoordelingen

Verwante categorieën